Příprava nové koncepce jídelního lístku

Vážení hosté, za poslední dva měsíce jsme vyměnili většinu surovin za ještě lepší. Neustále hledáme, na čem přidat. Naštěstí naši dodavatelé italských surovin také pátrají po tom nejlepším, co je pro restaurace ještě dostupné.

Právě teď dáváme dohromady budoucí koncepci jídelního lístku, který představíme asi na přelomu měsíce. Základní jídelní lístek ponese pouze pokrmy, které nevyžadují k přípravě specifické sezóní suroviny. Ostatní speciality budou v denních, týdenních a měsíčních tématických nabídkách. Když například bude jídlo s liškami, bude jen v době jejich dostupnosti v čerstvém podání. Nebo jahody, ty seženem i v zimě, ale cena i chuť jsou nesmyslné. Proto je hojně zařadíme v červnu.

V nabídce zůstanou a naopak budou rozšířeny čerstvé ryby. Také vám nabídneme masové speciality z BIO farem nebo specifických chovů. nasí domácí pastu vylepšíme o vejce z malé šumavské farmy, se kterou v těchto dnech jednáme o logistice závozu.

Na závěř vás s potěšením můžeme informovat, že šéfkuchař bude k dispozici i přes večeře a tím bude i posílen provoz, aby jsme mohli všem novým specialitám věnovat dostatek péče v dobrém výdejovém čase.